perjantai 20. helmikuuta 2015

Facebook – sivut Onnelanpolulla

Tuotekehitystyölläni, Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen Facebook- sivuilla, tavoittelen julkisen palvelun avointa toimintakulttuuria sekä työyhteisön innostusta jatkuvan kehittämisen työtapaan. Tavoitteenani on ollut tuote, joka parantaa asiakastyytyväisyyttä lisäämällä asiakkaan palveluymmärrystä ja mahdollisuutta osallistua toiminnan kehittämiseen. Asiakkailla tarkoitan sekä asukkaita että omaisia ja läheisiä. Osa omaisista asuu muualla kuin Lahdessa. Sivuilta pääsee linkin kautta myös Onnelanpolun palvelukeskuksen tehostetun palveluasumisen sivuille, joilta voi nähdä muun muassa viikko-ohjelman.
Sivut ovat julkaistu aivan äskettäin eikä niistä ole saanut muuta käyttökokemusta kuin että sivujen päivittäminen ”kamera ja tietokone”-menetelmällä tulisi pikimmiten saada vaihdettua kamerakännykkään, jossa on nettitoiminto. Päivittämistä tulisi tehdä useasti ja juuri siinä hetkessä, jotta mielenkiinto sivuille sekä sivujen tuoreus säilyisi. Tällä hetkellä sivuja on päivittänyt vain yksi henkilö. Päivittäjien määrää lisätään heti ensi viikolla ja toivonkin että sivut saavat näin lisää monimuotoisuutta. Sivut kertovat Onnelanpolun arjesta ja juhlasta.
Mielestäni yrityssivujen luominen on haasteellisempaa kuin yksityisten sivujen jo ihan teknisestikin. Tutustuessani eri yrityssivuihin Lahden sotessa olin hämmästynyt kuinka erilailla niitä oli luotu. Osa oli tehty jopa henkilöprofiili sivujen tapaan.
Olen laittanut ilmoitustauluillemme ilmoituksia, jotta asiakkaamme löytäisivät sivut. Tulevissa omaisten tapaamisissa ja muissa kontakteissa omaisiin voimme informoida sivujen olemassa olosta. Tulevaisuus näyttää mitä asiakkaamme antavat sivuista palautetta ja ovatko ne merkitykselliset. Löydät meidät Facebookista osoitteella www.facebook.com/Onnelanpolku

Varsinaista isomman tuotekehitystyöni aihetta olen mielessäni muotoillut jotenkin näin: ”Asukkaan aktiivisen arjen tukeminen moniammatillisesti”….vinkkejä otetaan vastaan

terveisin Tiina Salo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti