Kirjatori


Tehtävä 1.
Kirjoita kolme ohjetta asiakaslähtöisyyden kehittäjälle saamasi kirjan inspiroimana. Saat ottaa kaksi lainausta kirjasta. Älä referoi, älä arvostele. Van lyhyet napakat, inspiroivat ohjeet. Muista laittaa kirjan nimi näkyviin. Millaisessa tilanteessa olevalle ihmiselle haluaisit lainata kirjaasi?


Tehtävä 2. (8.8.2014)
Lue saamasi kirja ja muokkaa sen jälkeen edellisen lukijan kirjoittamaa tekstiä innostavaan suuntaan. Yhdistä kirjailijan osaaminen ja kokemus, edellisen lukijan kokemus ja oma kokemuksesi ja tee tekstistä tulevaisuudenhakuinen. Paranna edellisen kirjoittajan tekstiä!

Kirjoita muutaman rivin terveiset kirjan omistajalle kansilehteen!

Tehtävä 3. (12.6.2015)
Mene kirjatorille ja kirjoita ja terävöitä saamaasi uuteen kirjaan liittyviä ohjeita. Kirjoita lisäksi jokaisen ohjeen väliin TREENI. Millä kirjoitettua ohjetta voidaan toteuttaa ja miten se saadaan käytäntöön? Voit kirjoittaa treenit eri värillä ohjeiden väliin, jotta ne erottuvat.

Klikkaa itsesi kirjoitusalustaan TÄSTÄ  

Virpi


Sirkku
Maarit

Virpi


Marianne
Marita


Mari
Kirsi


Kati
Minna


Pirkko
Leena


Päivi
Tiina


Jaana
Saara

 
Tiina3 kommenttia:

 1. Kommentit on siirretty ylempää löytyvän linkin taakse Googlen asiakirjapohjaan. Näin helpotamme ja selkeytämme tekstejä. Huoli pois, tekstisi ei siis ole kadonnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mikko!
   En päässyt kirjatorille. Sieltä tulee ilmoitus, että tiedosto ei ole käytettävissä, eikä auta vaikka kuinka lataa uudestaan.
   t. Päivi S

   Poista
  2. Moikka Päivi!

   Olitkohan kirjautunut sisään kirjatoria avatessasi? En äkkiseltään keksi mitään muuta syytä tiedoston aukeamattomuudelle. Laitappa sähköpostia minulle jos ei vieläkään aukea, niin tutkitaan hommaa tarkemmin.

   -Mikko

   Poista