maanantai 17. marraskuuta 2014

Kumpeli Spa 27-28.11!




Olemme edenneet koulutuksessamme 3. moduuliin. Moduulin suurena aiheena on "Menetelmät kehittämisen tukena". Torstaina 27. päivä yhteiskuljetus starttaa kello 08.00 Duo 2,  Aleksanterinkatu 24B edestä.  aloitamme aiheen jo kello 08.30 Saara Utin johdolla. Päivän teemana on asiakaslähtöinen palvelumuotoilu. Puolen päivän lounaan jälkeen jatkamme aiheen parissa iltapäivän. Iltapäivän päätteeksi siirrymme Spa- osastolle, joten muistathan pakata myös kylpylävarusteet mukaasi! Päivän päätteeksi syömme yhteisen illallisen kehitystöiden sparraamisen lomassa.

28.11 Aloitamme aamupalalla ja sen jälkeen siirrymme yhdessä kehittämisen kulttuurin rakentamiseen Jaana Utin säestyksellä. 11.30 lounastamme ja tiiviin oppimisiltapäivän jälkeen aloitamme viikonlopun vieton noin klo. 14.00.

Kumpelissa majoitus tapahtuu 2 hengen huoneissa. Muistathan ottaa mukaasi kirjatorikirjan ja muistiinpanovälineet. Oma tabletti tai kannettava toki on hyvä olla mukana. Ilmoitathan minulle sähköpostitse osoitteeseen mikko.toiviainen@tamora.fi erikoisruokavalioista tai muista huomioon otettavista asioista kohdallasi

Syysterveisin,

Mikko Toiviainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti